Lagu ABC yang sangat best untuk budak2..

Kat youtube mmg banyak gile lagu2 ABC, numbers, nursery rhyme etc. ni…free plak tu..hehhe..so aku ni cam kadang2 kumpul gak la sket2 video2 yang best2 ni untuk kasi Alif dengar..and at the same time pon bule belajar gak.. :D

There are 2 ABC’s video yang best sangat..and cute gle..aku pon suke tengok..hahaha..so bile dua-dua happy tengok lagi la bagus kan..aku pon rajin nak bukak kasi Alif tengok.. :p

nice kan.. :D kitorang suke..kalau korang tak suke tu lain la taste kita..hehehe.. :p

lagu ABC yang 2 ni jek la yang diminati..aku ingat nak carik yg ABC phonics yang best gak untuk bagi Alif tengok..kalau aku jumpe nak best nnt aku share lagi.. :D

lagu2 lain ade gak..cam 5 little ducks and 5 little monkeys..hehe..tu pon Alif suke..

kay la..tu jek..

p.s: bengkak mata cam makin teruk plak..huu..tapi sebok gak nak dok depan laptop..haaha.. :p

written by beba

Incoming search terms:

  • lagu abc (1121)
  • lagu abc malaysia (159)
  • lagu a b c (64)
  • lagu budak2 (33)
  • abc lagu (32)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.