Iklan TV yang menakutkan and yang best! :D

First kita start ngan iklan yang best dlu..hehehe..actually ni iklan best untuk Mak Alif..minat sgt iklan2 kat bawah ni..tapi Alif pon suke jek semua iklan..asalkan ade lagu and nyanyi..kalau ade joget2 lagi la dier suke..kadang tu siap dok berhead banging lagi..haahaha..klaka tol anak bujang aku tu… 😀

suke sangat ngan iklan ni..sebab lagu dier..cam sangat catchy..

pastu iklan ni plak…comelnyee benda2 bulat2 tu..boink..boink..lagu pon best..

iklan ni plak..dlu pernah aku post sekali…hehehe..best sangat..comel orang kertas tu…and lagu pon besh.. 😀

pastu iklan yang menakutkan plak? actually takde la menakutkan..tapi Alif setiap kali keluar iklan ni mesti dier cam menjerit pastu nangis..ketar2 dok gi kat aku…tp kadang2 dier tengok gak iklan tu sambil nangis2..hhaaha..pastu bile dah start iklan lain dier ok balik..ape2 jek la dak kecik ni…

first nye iklan Twisties Lurve ni…tak paham aku apsal dier takut..maybe donut tu menakutkan kot..hahaha..

 

lagi satu lagi iklan yang Alif takut ialah iklan yang Ribena campur Lemon yang dok nyanyi lagu hindustan tu…lebih kurang gini la kot liriknya ‘dia comel dia lemon buah hati ku…etc2’ hahaah..seriously..menjerit dak kecik tu tengok…tak tau la buah tu ke yang scary or the lagu itself..hahaha..aku tak suke iklan tu..

dah letih tanya pakcik google..tapi tak jumpe2 gak video iklan ribena tu…huu..takde sape yg sudi upkan..hehehe..

written by beba

Incoming search terms:

  • iklan twisties 2013 (73)

5 thoughts on “Iklan TV yang menakutkan and yang best! :D”

  1. Pingback: Tweets that mention myblog update: Iklan TV yang menakutkan and yang best! :D: First kita start ngan iklan yang best dlu..hehehe..actu... -- Topsy.com

  2. beba Post Author

    hahahaa..dah tau dah ape yg dier takut kat iklan twisties lurve tu..hari tu dok tengok tv ngan dier keluar plak iklan tu…

    dier takut kat donut tu..kan cam tibe2 melompat kat tingkap..pastu dok marah2..tu yg dier takut tu..dok jerit2..pastu senyap..hahaah..klaka la dak ni..

    @jaja maybe akhir bulan 6 kot..

Please let me know what do you think about this post. :D