Happy 4th Birthday Alif!!

Alif is 4! Alhamdulillah..da besar da anak bujang aku ni..

image

Dia pon da pergi sekolah sekarang ni..Happy je pergi sekolah but sekali sekala liat gak nk suruh pegi tu..heheh..

image

Ni masa 1st time kena pakai uniform..actually lama gak baru dapat uniform.so sebelum ni dia pergi school pakai baju jalan biasa je..puas la memujuk pakai and nak suruh dia keluar dari dalam almari tu..hahaa..malu katanya..

image

Gambar ni mak saje je nak inteprem sket kat pos ni..da lama tak update kan..kena la letak muke tukang post nye. :p

Birthday party? Tu esok baru buat..heheh..alang2 dia da skolah ni saje je buat kat sane..tp simple2 je la..takle la nk fancy2 sgt deco2 bagai..hehee..bawah ni teaser sket..tp bukan maknye yg buat pon..order saje~~

image

Okay la.tu je..insyaallah ade masa nnt update pasal sambutan birthday Alif esok kat school. 🙂

written by beba

Please let me know what do you think about this post. :D