Gigi comel En. Alif

Dalam kesibukan bercontest-contest bagai, kali ni cerita pasal Alif pulak. 😀

Anak bujang aku ni da ada 2 gigi comel di gusi belah bawah dier..kalau tak silap aku bulan lepas kot tumbuhnye..heheheh…baru la skang ni nak di war-warkan pasal gigi comel 2 batang En. Alif ni.. :p

Mau tengok gambar close-up gigi Alif… jeng jeng jengg…..

Close-up view of En. Alif's gigi...

Close-up view of En. Alif's gigi...

Gambar ni diambil secara paksa rela..hehehe..susah nak amik gambar ni..berapa kali la aku dok snap tak dapat2..last2 ni kira ok la ni.. 😀 Mana tak nya…masa aku ambil gambar ni Alif dok tengah sibuk dok melayan video clip kat TV…hehe..meh tengok gaya Alif tengok TV..

Gambar candid En. Alif tengah tengok TV..

Gambar candid En. Alif tengah tengok TV..

Tengok la cara duduk dier tu…pelik jek aku tengok..ntah gaya ape pon aku tak tau..hohoho..

Alif sekarang ni tengah belajar2 nak buat pondok2 dier..aku ade upload hari tu video Alif buat pondok2 ngan part 2 video merayap2 dier…Kalau korang tak tengok lagi gi la tengok kat sini.

written by beba

Please let me know what do you think about this post. :D