First time Alif makan kat Chili’s

alif makan di chilli's KLCCKat KK takde Chili’s so mesti la ni time balik raya hari tu kan…hehehe..baru la sekarang nak buat post pasal ni :p Sorry sangat2 sebab lately aku cam memang tak aktif langsung mengupdate blog ni..mood tu memang kureng jek..tak tau sebab ape…ops..dah lari tajuk…hehe..

So see muke budak first time makan kat chili’s tu? cam berselera la konon… :p Tapi tak abes pon dia makan..ntah cuit sane cuit sini..dah..main jek lebih..nasib baik la kid’s meal ni free..

Tapi memang banyak gile gak portion makanan kat Chili’s ni..kekenyangan gile la kitorang siap tapau lagi tu bawak balik fajita yang cam ala2 tak tersentuh pon..hehe..

makan chili's KLCC - makanan yang di order kat chili's

Termasuk Alif kitorang berlima pergi makan kat Chili’s KLCC ni..gi KLCC pon sebab aku nak gi Kinokuniya..gi carik buku..sempat gak la belasah beli 3 buah buku untuk diri sendiri and Alif dengan hebatnya mengepau aku buku RM33..lagi mahal tu dari sebijik buku aku…huu..ni kes suh ayah dier tolong carikkan buku untuk Alif la ni…alasan dier Alif nak buku tu..

eating at chili's KLCC

gambar pemakan2 ade yang ni jek..sebab dok kusyuk melantak..hehehe..tapi kalau nak kate sedap sangat makan kat Chili’s ni tak gak pon..bule2 laa…

Okeh..nak sambung tengok cite “Bones” 😀

written by beba

Incoming search terms:

  • makan di chilis (59)
  • makan di chillies (23)
  • makan kat chilis (22)
  • chilis klcc (21)

Please let me know what do you think about this post. :D