Extreme Makeover Versi Alif

Before this dah memakeover mak alif and kembar perempuan dak p… :p

so kali ni giliran alif pulak..hehehe..

makeover alif versi 1

Agak2 kalau anak aku pompuan gini la kot sket2 rupenye..hehehe..

kat bawah ni pulak makeover versi extreme En. Alif kita..hoho..

Alif the vampire

Alif the vampire..

Alif pon nak test gak camne rupe kalau jadik vampire..hehehe..merah tol bibir..rambut..nice..hitam berkilat lagi tu.. 😀

Alif the mermaid

Alif the mermaid??

hehehe..ni make up versi mermaid…bersinar2 mata…hehe..mak alif ni agak2 tak keja ke nak buat?? :p

greek goddess...

greek goddess...

greek goddess…hehehe..actually yang versi2 mermaid etc ni mmg dah ade kat site tu..so just click jek..dier set sendiri..so jangan plak ingat aku dok ketar2 wat semua mekap2 ni..hehe..bukannye reti pon….ops..ade lagi tau…

carrie underwood wannabe..

carrie underwood wannabe..hahaha.. :p

alif menjadi mangsa keadaan..hehehe..kay la..tu jek..takde dah…ni ala2 kes buli anak ke ni.. :p

Kalau korang pon nak buat makeover untuk diri sendri or anak2 ke korang boleh la pergi kat website yang aku ade mentioned kat post aku before this, Siapa nak makeover Free??

written by beba

4 thoughts on “Extreme Makeover Versi Alif”

  1. beba Post Author

    wahh…yeke suziey…alhamdulillah..hehehe..nnt akan ku terjah blog mu…skang ni takle laaa…huu.internet teruk gle..boleh access site yg hosted kat malaysia jek kot..kalau overseas ni langsung takle load..

Please let me know what do you think about this post. :D