En. Alif ikat rambut..

dak kecik ikat rambut

dak kecik ikat rambut!!

woohh..bukan aku yang ikat ekk…ni keja nenek alif  :p

gambar ni amik masa kat kajang hari tu…aku lepak2 kat living room…then masa dok gi menjenguk en. Alif kat tempat tengok TV tu memang dah camni dah..dok terngange tengok TV ngan rambut berikat…hahaha..

memula dier ok jek..maybe sebab takde orang sebok2 nak amik gambar dier..haha..tu la terus cam tarik2 nak bukak… 😀 tapi sekali ni jek laa..

teringat plak dlu masa zaman muda2 dak p..rambut dak p dlu cam alif ni laa..(alif yang ikot rambut bapak dier.. ).

Masa mula-mula couple dlu dak p mesti ade getah rambut kat lengan dier..haha..kalau nak makan ke per nanti dier ikat la rambut half cam ala2 alif ni..aku memang suke lelaki rambut panjang ni…tapi takde la yang panjang sampai cam pompuan sampai ke pinggang tu..tu melampau..hahah.. :p dlu masa skolah (form 3) pon rambut dak p panjang..zaman tu kan glemer rambut nick carter (BSB..my fav band dlu2..masa nak peksa SPM dlu kaset Millennium tu boleh ulang sampai berapa kali ntah..) rambut dier gitu la dlu..so aku pon ada la cam suke2 sket..hahaha.. :p tapi masa tu dak p pendek jek..tinggi lebih kurang ngan aku jek kot..

tapi skang ni..pantang panjang sket dah nak kena potong..alahai..so alif jek la yg kena paksa berambut panjang.. :p

written by beba

5 thoughts on “En. Alif ikat rambut..”

Please let me know what do you think about this post. :D