En Alif dan GAP pyjamas baru..hoyeee~~

ni cam cerita basi yang aku tak update2..hahaaha..minggu lepas aku baru jek dapat GAP pyjamas yang ade pre-order dari tengah bulan Oktober lepas..huu..first time beli yang pre-order ni..selalunye aku beli ready stock jek..aku bukanlah jenis yang penyabar mana pon..hahaha..so pasni rasanya aku akan carik yg ready stock gak la…cepat sket sampainye..heheeh.. 😀

actually aku beli 2 pasang..tapi dak p amik gambar satu pasang jek yang alif tengah pakai..

alif and gap pyjamas

comel jek..hehe..ingat nnt aku nak beli lagi..satu lagi design yg aku beli tu yg yellow helicopter..sepatutnya  nak yang lain..tapi cam takde la plak..aku nak yang BEE tu..comel sangat..aku ade gak jumpe ramai yg jual GAP pyjamas ni..selalunya cam RM50 for 2pcs including postage..kalau Sabah ni kena tambah RM3 lagi kalau tak silap aku..

ingat ke nak bawak kajang baju pyjamas baru Alif ni..dah siap basuh2 dah..tup2 tertinggal!! huu..sbb still bergantung kat luar…lupe la tu..sbb kitorang balik Klias dlu..sampai KK pon dah kol 3pm…kol 4++pm dah nak gerak ke airport..kelam kabut gak laa..even though aku dah packing semua yang penting2 ni..

um..kat kajang ni takde wat mende pon..hahaha..kereta2 auto plak buat problem…ampes..aku ni dah la reti bawak auto jek..last time aku bawak kereta manual was 1 year after aku dapat lesen..hahaa..bayangkan lah berapa lamanya tu..so mintak mahap la kalau suruh aku bawak kereta manual..unless kalau dah emergency sangat jek kot…huu….

tambah plak cam agak kekeringan la plak aku bulan ni..gara2 dok beli tiket air asia balik raya untuk 2011 hari tu laa..dak p pon cam lebih kurang jek ngan aku keringnya…so tengah tunggu gaji dier masuk la ni..dapat gak kiriman dari KK nnt..hahahaa.. :p

aku pon still menunggu payment from Kak Noor ( bos aku skang 😀 ) clear…dier kena TT duit aku all the way from UK..skang ni dier ngan husband and anak dier dok lepak kat UK..lambat sket la masuk duit aku..kalau dier kat sini kejap jek setel…

lagi satu En. Azam plak..still takde nampak pon SMS yang dier janjikan tu..kata nak SMS pas dah bank-in duit aku..sampai hari ni pon tak sampai2 SMS nye..huu..nak kena aku SMS dier dlu la agaknye kot…hadoi..kalau dapat duit dier dlu pon dah lega dah sket poket aku ni…huu…..

cam jadik sesi luahan perasaan plak kat situ..hahahaa..kay laa..cam dah terlampau panjang plak ngan mengarut2 aku ni..hehee…

p.s: mata dah elok!! hoyee~~

written by beba

Incoming search terms:

  • gap pyjamas murah (46)

4 thoughts on “En Alif dan GAP pyjamas baru..hoyeee~~”

    1. beba Post Author

      @fain hehe..lawa kan..mmg minat btol ngan baju ni..lupe la beli katne..tapi pre-order..better carik yg ready stock jek..lagi cepat..hahaah..byk blogshop yg jual ni..kat FB pon byk gak..

      Alif pakai yang saiz 2y.. 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>