Dak kici tak sihat..

image

2 hari lepas Alif tetibe cam tak berapa nak sihat plak..selalunya even though kalau dia demam dia ok jek..makan and berlari2 bagai..tapi this time cam memang melepek jek..lemah jek dia..

Pastu cam takle nak makan..tak de selera and kalau makan pon cam muntah..bagi minum milo pon cam seminit lebih dok muntah balik..

Gi jumpe doctor pastu..dapat la ubat tahan muntah, antibiotik and ubat demam..alhamdulillah..pastu ok terus…

Risau gak la..sebab lain macam jek lemahnye…

Skang ni dah sehat dah la..and berlari2 da..lagi2 dah hepi sebab dapat jumpe maksu kesayangan dia..

Tu jek la update kali ni..hehe.. 

written by beba

Please let me know what do you think about this post. :D