dak kecik tanak makan??

hadoi..minggu ni rasa cam menguji aku btol..sakit kepala dah haaa..

sakit kepala tensen

dah la dak p takde..dier pergi kursus BTN sejak khamis lepas..tinggal aku ngan alif jek laa..

alif pulak dok start buat perangai tak nak makan!!! ape kes wei dak kicil…awatnye tanak makan…?? huu…aku siap kasi suap dier dok geleng2..huu

aku ade post wat status kat FB and ada yang cakap maybe Alif dah boring makan nasik kott…pandai plak budak ni nak pilih2 skang ni ek..

keee….dier ni sebenarnye rindu kat bapak dier sampai tak lalu makan??? boleh ke?? huu..last2 kadang aku kasi biskut tiger kat dier..tak pon roti..tu jek laa..nasik mmg dier tanak langsung..kalau mi ke pasta pon cam dier pon tak berapa makan sangat gak…

so mommies out there..korang bagi anak korang makan pe ek selain dari nasik???

aku cam takde idea nak bagi dier makan pe..huu..aku risau dier lapar jek….pastu asik minum air jek memanjang…pastu kencing banyak..asik penuh jek diaper…

haiyo…nasihat please!!!

written by beba

Incoming search terms:

  • sakit kepala (104)

6 thoughts on “dak kecik tanak makan??”

    1. beba

      @aima dah try 3-4 macam mkanan..namo gak dier…

      @peah before this bile ade masa aku masuk gak blog raje..lately kan aku cam bercuti blogwalking ni..hehe..neway..aku dah tengok yang baru ni..ade satu jek..kena pakai oven lak tu..tak dapek..haaha..

  1. Aunz

    Hehehehehe kes Qiqin…boring makan sorg..nak makan berjemaah…baru makan banyak2..klo x…hmmmm 1 suap pun payah.

    Apakata ko cube bg ape yg die nak..tp dgn kesabaran lah ek..kene tunjuk 1 persatu…mcm Qiqin skg nie, boring makan nasi..wat sup je, baru nk makan.

  2. Momma Oman

    Beba,

    Oman pun jenis x makan nasik tau..
    Asyik nak olo je “telur”.. haha.

    Baru ni intro capati kat dia.. kemain suka lagi.
    Tapi nak buat capati sendiri mcm xreti lagi.
    So, makan kat mamak je la selalu.
    haha

Please let me know what do you think about this post. :D