dah macam rock lee dah rupe budak kecik ni…

rock lee…kalau korang tak tau rock lee ni one of the character dalam anime Naruto tu.. 😀

Rock Lee and Alif

ada cam lebih kurang tak rambut tu? hahaahah..kalau tengok real life mmg cam rock lee dah aku tengok En. Alif ni..pastu cam jadik cam pompuan la plak skang ni aku tengok..masa rambut panjang dlu cam lagi lelaki..haahha…

last time hari tu kan ade aku cakap pasal nak potong rambut alif : Rambut Alif dah terover panjang kot ni..

so ingat ke nak la cam nampak ensem sket..so nak la pergi potong kat profesional la kononnya…last2 sampai sane…cam ni la plak aksi nya..

alif gunting rambut

abes meraung2…kaw2 punya tak hengat..ampes…pastu plak aku rasa tukang potong rambut tu cam cannot work well under pressure kot..hahaha..cam mengelabah jek aku tengok…last2…gitu la hasilnya…langsung tak rata..senget menget…at least rambut rock lee tu straight la gak..hahaha…

so biar jek la rambut dier tu..kang panjang sket elok la tu… :p

written by beba

3 thoughts on “dah macam rock lee dah rupe budak kecik ni…”

    1. beba

      @aarin hahaha..tu baru nak amik rambut jek pakai sikat..takde aksi menggunting yang terlibat masa gambar diamik… :p cam pas rambut pendek ni nampak cam aweks la plak..

      @sang ayah anak awak la tu..

Please let me know what do you think about this post. :D