Cutest Baby of the Planet 2009

Alif at sutera harbour resort

Nama: Alif Bin Anas

D.O.B: 03.02.2009

2 kali masuk contest kat MomBloggersPlanet ni tapi tak gak menang2..huu..takde rezeki en. Alif nak wat camner…tapi ni bukan contest..tapi just untuk nominate En. Alif for one of the 6 places lagi untuk Contest Cutest Baby of the Planet 2009. Hopefully dapat la masuk..heheh..tapi kalau tak dapat masuk pon En. Alif tetap la yang ter ‘cutest’ on the planet ni pada mak and ayah.. 😀

Kalau korang nak nominate baby korang meh tengok kat sini untuk syarat2 nye.. tak susah pon..cuba perlukan luck jek la..hehe..

Wish Alif luck ek.. 😀

written by beba

4 thoughts on “Cutest Baby of the Planet 2009”

  1. beba Post Author

    @ana thx..salam kenal jugak..:D

    @eyriqazz hehe..mekaseh..tak tau la iras sape..ade orang kate cam mak dier..ada yang kata cam ayah dier..ade plak kata 50-50..memane jek la.. 😀

Please let me know what do you think about this post. :D