Contest Seiras Wajah

Entry kali ni ialah untuk ‘Contest Seiras Wajah‘ yang dibuat oleh UmmiAbbiQis. Saje je la aku nak try masuk. Mana la tahu kalau-kalau ade rezeki kitorang. 😀 Tarikh contest ni sampai 31 May ni jek..

seiras ke?

seiras ke?

**Nama anak : Alif
**Tarikh melahirkannya : 3 Februari 2009
**Apa persamaan kamu dan anak : mengikut kata ayah alif, dia kata overall kalu tengok memang ada persamaan, tapi kalau tengok satu-satu maybe bibir ade lah sama sikit. 😀
**Kenangan plg manis antara kamu dan si anak : untuk kenangan ni, kitorang pon baru je 3 bulan lebih bersama (macam bercouple pulak..) tapi bila tiap-tiap pagi bila alif bangun, masa tu dia akan senyum yang lebar dan manis sangat..rasanya ini lah yang akan jadi kenangan yang manis bagi kitorang (or aku?)
written by beba

4 thoughts on “Contest Seiras Wajah”

  1. kiki

    beba..

    same lah..
    hehehe..
    windu sgt sama alif..

    owh tanyer pasal meja kan?
    ct beli kat lelong.com.my
    carik lah elegant laptop table
    harga kalo self pick up 68 x salah..
    kalo campur post jadik rm80 gak..
    hehehe..

    kem salam pelok cium kat alif ya!

  2. Pingback: Contest Wajah Seiras Finalist..yeay! | Habibah & Anas

Please let me know what do you think about this post. :D