Caught in Action…

kat kajang ni memang rasa cam tak cukup jek masa nak wat semua..hahaha..tapi kitorang (aku jek sebenarnye.. :p) pon bab pengurusan masa ni mmg ada off sikit..hehehe..

so plan untuk hari ni ialah…pagi dalam kol 10-11 kang nak gi potong rambut..kat KK aku tak jumpe yang aku percaya lagi..hahaah..actually sekali jek baru pernah potong kat sane..tp aku tak suke hasilnya..cam amoi cina mana dah aku tengok muke aku…huu..so kalau nak potong rambut just potong kat kajang jek laa…mmg dah kena ngan selera aku..hohoho..

then petang sket nak gi sg.wang jap..nak tengok ape yang patut..heheh..aku nak beli kipas laptop aku ni..yang lama tu cam mula2 cam laju kipas..lama2 cam makin slow jek aku tengok..dah tak effective..hehe..so nak carik baru laa..and nak survey2 yang lain2 gak..lagi satu aimnya..nak makan nandos!! hohoho..lama dah tak makan kat situ..

pastu ingat nak gi melawat umah member aku puan pipah a.k.a pips..dier baru jek beranak 1 Ramadhan lepas..hadiah pon dah ready ni..comel gile kay hadiah yang aku beli niiii…teringin plak nak anak pompuan sorang..hohoho..bestnya..bestnyaa… (tapi belum bgtau lagi tuan rumah kitorang nak gi melawat ni…huu)

opss…cam dah panjang..tapi cam tak kena plak ngan tajuk..hahaha..takpe laa..ape2 pon..meh tengok gambar en. Alif wat kerja… 😀

budak kecik naik tangga

kantoi en. alif dok sebok nak naik tangga..hadoi..masa balik sebelum ni panjat 2 anak tangga then duduk baik2..sekarang ni..haaa..panjat kalau boleh nak sampai atas terus..dah la bukan naik merangkak tu..nak panjat 2 kaki cam orang besar…ish ish….

budak main pen

ni plak kes masabu a.k.a makcik kinah dok sepah2 pen dier…Alif pon ape lagi..takkan la nak lepaskan peluang bermain pen2 ni..

dah kena tangkap

haa..dah kena tangkap ngan maksu Z…kat kajang ni..Alif kalau ngan maksu dier ni mmg berdukung jek la kerjanya…cam maksu Z = dukung…hehehe..

owh..ade lagi satu gambar..tapi yang ni saje jek nak letak..ni tak tau la aku kalau dier ada agenda tersendiri.. :p

En. Alif

written by beba

One thought on “Caught in Action…”

Please let me know what do you think about this post. :D