Bumbo Seat with Tray RM139.90 jek??

Wah..Sale2..murah gile ni Bumbo Seat siap ngan tray skali plak tu…masa aku beli dlu pon lagi mahal dari ni..kat ne nak beli?? kat ne lagi..kat LittleWhiz laa..hehe…aku dlu pon beli kat situ gak..

bumbo seat murah

 

bumbo seat ni memang nice la..hehe..meh tengok gelagat alif dulu2 masa duduk atas Bumbo Seat dier (gambar ni dah pernah keluar dlu..tapi apa salahnya nak tunjuk lagi sekali..heeheh..tu pon tahun lepas..lama dah tu.. :p)

Bumbo Seat En. Alif..

Aksi-aksi En. Alif atas Bumbo Seat baru dier...

 

so sape2 yang berminat ape lagi..grab la sebijik..hohoho..

written by beba

Incoming search terms:

  • bumbo seat (946)
  • bumbo seat murah (581)
  • harga bumbo seat (86)
  • bamboo seat murah (65)
  • bumbo seat with tray (42)

13 thoughts on “Bumbo Seat with Tray RM139.90 jek??”

    1. beba Post Author

      @akish sama la kot kita..saya pon rasanya beli harga lebih kurang camtu gak dlu rasanya..hehe..

      @fiza hehehe..ok la tu merasa gak..takpe nnt ada baby lagi bule beli..hehe..dah tau dah katne nak beli ni.. 😀

      @jaja bile baby dah tak lentok2 dah bule da pakai bumbo seat ni..kiranya cam dah keras laa.bila kita dukung tu dah tak payah sapot kepala dier..murah ni wei..kalau ko nak baik beli jek skang..tak salah pon..hehe..untung lagi.. 😀

      @tiha hehe..tq2.. 😀

Please let me know what do you think about this post. :D