Baru jek ganti..ni dah patah lagi frame cermin mata..

 

tangkai cermin mata patah

source: google.com

huu..en.alif buat mak dier tensen…punye la mak dier nak gi makan kat Manhattan Fish Market..tup2 semalam dier dok patahkan frame cermin mata…dah kali ke-3 dah dier patahkan..tapi baru kali ke-2 la mengganti nye..

 

last time dlu cermin mata lama tu dah bertahun2 dah pakai..sejak belajar lagi..tup2 kang di patahkan nye sebelah tangkai tu..maknye malas nak ganti selotep jek la dlu..seb baik la tak kerja..hehe..pastu kang tak sampai sebulan dipatahkan plak lagi sebelah…nice…tak dapat nak wat pe laa..gi kedai terus ganti jek…kena la kat RM300 gak…

tup2..tak sampai 2 bulan kot pakai cermin mata baru tu..dah dipatahkannye lagi…mmg kena silent treatment gak la ngan aku semalam…yo laa..duit tu mmg nak buat gi makan..dah la skang ni cam kekeringan..budak ni plak buat hal..so semalam abes la RM150 plak beli frame baru…

tapi cam tak berapa selesa la plak..huu..maybe sbb tak biasa lagi kot ngan frame ni..dier cam tak lebar cam before this..frame lama tu diorang takde stock la plak kan…ampes..yg match saiz glasses plak semua mahal2 RM200+ so beli la yang kecik sket..kena potong la sket glasses dier…maybe sbb tu la tak selesa..sbb cam nampak plak frame dier in my line of vision kan..cam semak sket..huu…

harap2 takde la patah lagi cermin mata ni..dah satu hal lagi nak mengganti plak…sabo jek laa…

 

 

written by beba

Incoming search terms:

  • bingkai cermin mata patah (1)
  • diy cermin mata patah (1)
  • diy spek patah (1)

3 thoughts on “Baru jek ganti..ni dah patah lagi frame cermin mata..”

  1. beba

    @bunga hahaha..nak wat camne ye tak..ni pon bukannye sepah pon hari tu..letak kat atas printer yang kat atas meja…sampai plak dier capai…huu…

    Puan peah..tak letak merata pon..dah letak tempat tinggi dah..huu..nak wat camne..sape yg tak pakai cermin mata ni beruntung laa..takde la kena patahkan cermin mata..haahaha..

Please let me know what do you think about this post. :D