Balik Kajang (Part 2) – [A2-1-1] Reunion

Sambung pasal kitorang balik Kajang hari tu..so the next day lepas kitorang da sampai kat Kajang, aku and anas pergi A2-1-1 sort of reunion..Alif?? heheh..nenek dier bawak pergi kenduri..memulanye mengikut plan kalau Alif tak nak ngan nenek dier ke kitorang bawak la sekali..tapi tengok dier happy jek ngan nenek and makcik2 dier..hehehe..so dier ikot la nenek dier ke kenduri kahwin..

Kitorang plak pergi kat Sunway Pyramid..agak lambat la kitorang sampai sebenarnye..hehe..janji kol 2pm ke kalau tak silap..kitorang ntah pukul berapa sampai ntah..sebab bangun pon dah pukul berapa ntah..musim En. Alif tak reti nak tido malam..huuu..

A2-1-1 Reunion @ Carl's Jr. Sunway Pyramid

A2-1-1 Reunion @ Carl's Jr. Sunway Pyramid

Nak katakan reunion sangat pon tak gak la..sebab tak cukup pon membernye..gambar kat atas tu la semua orang yang datangnya…yang lelaki2 tu tak masuk la ek member A2-1-1 ni..hohoho..Perjumpaan ni bertempat di Carl’s Jr.

Kitorang buat get together ni sebab alang2 Leha ade kat Malaysia ni and aku pon balik Malaysia..ehhh…Semanjung Malaysia…hahaha..:p Kepada sape yang tak tau..Puan Leha and hubby (En. Meera) ni duduk kat Canada…Aktiviti kitorang tak lain dan tak bukan ape lagi…da lama tak jumpe kan…berborak jek laa…bukak balik citer2 lama…gelak2..hahaha..besh2..TAPI…ade tapi nye…imho foods at Carl’s Jr. ni cam tak sedap laa….honestly aku lagi prefer Wooper Burger kat Burger King…lagi terangkat!! hohoho…Peah la ni yang nak pegi Carl’s Jr. da tu pulak…mahal gile!! Satu burger combo set ngan fries and soft drink dah RM 25 ke camtu..tak masuk tax lagi tu..hai laaaa….aku yang selalu makan gerenti licin ni pon, bile makan kat Carl’s Jr. ni cam tak lalu jek nak abes kan..huu…

Pas besh2 berborak2..Leha pulak kena balik..dier kena attend sape punye majlis nikah ntah..so kitorang pon gerak gak laa..oppss…tak abes lagi…pas tu plak pegi karoke..

Semangat tol Cik Peah kita menyanyi..:p

Semangat tol Cik Peah kita menyanyi..:p

Kali ni tolak 3 orang ( Leha, Meera, Kutak) dari yang kat Carl’s Jr. tu, tambah 2 orang baru plak…si Jaja ngan Pizi ( tunang Cik Peah ). Kutak memula plan nak datang jugak, tapi last-last tak jadi. So kitorang berlima jek la bernyanyi-nyanyian di Karoke tu…hohoho..enjoy laa…da lama betul da aku tak pegi karoke..sejak da ade En. Alif ni mana ade pergi karoke da..hehehe…

Pas tu ntah pukul berapa ntah mak aku sms..dier tanye bile nak balik…alif da tido tapi cam ala-ala merajuk agaknya bile dier balik tengok kitorang tak de…sebab dier keluar dlu ngan mak aku pegi kenduri. So kitorang pon bergegas2 gak la balik..first time keluar tak bawak Alif..rasa rindu pon ade…hahaha..:p

Sampai jek kat umah dier tido lagi..tapi pastu bile dier bangun dier wat donno jek kat aku…cet..merajuk la konon…huuu…tak pandang aku pon..pandai tol la budak sorang tu merajuk2 ni…

bersambung….

written by beba

5 thoughts on “Balik Kajang (Part 2) – [A2-1-1] Reunion”

  1. beba Post Author

    hohohoho..semangat gle la tu nyanyi..hehe..:D
    bz laa…tengah wat projek besar!!
    nak bukak a.s.a.p ni…nnt soh la ily beli..hahaha..mak dier beli..org opis dier beli..hahaha..:D

Please let me know what do you think about this post. :D