Baby GAP Pyjamas Baru untuk Alif – RM22 sehelai

Murah kot aku rasa kalau RM22 sehelai tu..hehe..tapi kalau calculate balik same jek gak ngan yang RM50 untuk 2 helai including postage tu..hehehe..tapi tak kesah la..sebab this time aku order 4 helai GAP Pyjamas ni sekali untuk Alif!

Actually baru order..hahaah..tak bayar pon lagi..esok la aku bank in.. 😀 Lagipon order ni Pre-Order..Kata tuan punye kedai maybe end of December or early January baru sampai…so aku soh post kan ke Kajang jek laa..bule Alif melawa ngan pyjamas baru dier tu. (next month balik kajang lagi..wohoo!!)

so 4 helai GAP pyjamas yang cute + postage ke Kajang = RM95..

Kira shopping last la untuk Alif tahun ni..hehehe..

Meh kita tengok pyjamas yang kiut2 yang mana jadik pilihan mak Alif untuk dak cumil tu pakai nanti…

gap-pyjamas-turtle gap-pyjamas-bee

 

gap-pyjamas-milk-cookies gap-pyjamas-black-cat

 

hihihi..comel2 kan??? tak sabar nye nak tunggu benda ni sampai nanti (excited jek lebih..belum bayar lagi ni..) Aku suke sangat tengok Alif pakai GAP pyjamas ni..kemas jek nampak..tu yang beli lagi tu…hohoho..tapi cam dah cukup la kot koleksi pyjamas Alif buat masa ni…tunggu kang dier dah tak muat baru beli baru kot..hahahaa… :p

ops..lupe..kalau korang interested nak beli gak just gi kat facebook and search nama ni ek: Dewi Suriyani Che Halin

written by beba

Incoming search terms:

  • baby gap pyjamas murah (61)
  • gap pyjamas (36)
  • baby gap pyjamas (32)
  • pyjamas murah (27)
  • baby gap pyjamas online (23)

3 thoughts on “Baby GAP Pyjamas Baru untuk Alif – RM22 sehelai”

  1. Pingback: dak p kena tinggal lagi… | Habibah & Anas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>