Apa yang Alif belajar kat umah nenek di Kajang…

wohh..lagi satu entry lemau untuk korang..hahaaha..

masa balik Kajang hari tu ade la aku saje2 dok record gelagat Alif kat umah nenek dier kat Kajang tu..kat sane sape lagi la yang melayan dier  kalau bukan Mak Su Z-dah dier…and Alif kalau ke sane mesti cam ade jek benda baru yang dier belajar…ye la..dah sane kan ramai pakcik2 and makcik2 dier yang rajin melayan…

first video gelagat Alif ngan Mak Su Z-dah dier..

This one plak Alif berjalan2 sambil mengira..’one two three’ heheeh..

last skali plak…percubaaan En. Alif nak sebut nama sendiri…hahaha..dari ape yg aku dengar memang cam tak berjaya pon..kadang2 cam dengar Alif sebut nama ayah dier pon ade…huuu…

written by beba

5 thoughts on “Apa yang Alif belajar kat umah nenek di Kajang…”

    1. beba Post Author

      @aiyeen hohoho..spesel upload untuk ain tu..hohoho.. :p takde gaji pon..maksu-z rela hati jek tu..hahahaa..maksu kesayangan Alif..

      @peah hahaha..untuk kira one two three four…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>