Alif selsema….

hailaa..en alif selesema la plak…nasib baik la selsema dier jenis yang meleleh cair tu..so takde la idung dier tersumbat..tapi kalau da cam banyak tu aku sedut la hingus dier ngan benda alah yang sedut2 tu..hahaa..tak tau aku nama benda tu..:p

ni first time la en alif selesema ni..baru jek tadi pegi klinik amik ubat selesema..seb baik tak demam..so ok la…takde masalah…hikmah disebalik selesema alif ni…hehehe..dier makan ubat..dan tido…yeay..hohoho..:D

written by beba

5 thoughts on “Alif selsema….”

  1. ajan

    kimi pun last week selsema. aku ada bende sedut2 tu tapi aku tak reti pakai menatang alah tu teehehehe.

    So ended up malam2 dia selalu tersumbat hidung.. tido pon tak lena… nasib baik dr gave us ubat to reduce the blockage kalau tak memang tak tidur aku satu malam.

  2. beba Post Author

    ntah..ok jek aku pakai yang sedut2 tu..kalau meleleh2 tu aku sedut laa..pastu lama gak baru nak meleleh balik..so selesa sket la alif…hohoho..
    tp masa nak sedut2 tu kadang2 marah gak dier..hohoho..:p

Please let me know what do you think about this post. :D