Alif pandai hantar sms??!!

Semalam nak dijadikan cerita dak kecik ni dok hantar sms kat ayah dier…actually aku pon tak tau ape2 pon…dia dok bising2 ntah ape2 ni aku kasi jek la dier main henpon aku..tetiba masa henpon kat tangan dier lagi aku perasan cam hp aku vibrate (semalam tu aku set silent mode lupa tukar balik..hohoho). So aku cam mintak la dari dier..seperti biasa mmg takkan bagi..so amik jek laa…hahaha..rupanya dak p yang call..dok tanye aku..ape yg aku msg kat dier…

aku pon cam blur laa…bila masanya aku sms ape2 kat dier…pastu cam terfikir..alif la kot..haha..sape lagi..dier yang dok pegang henpon aku dari tadi…

nak tau ape alif send kat ayah dier?

2 sms chenta alif send untuk ayah kat office..

2 sms chenta alif send untuk ayah kat office..

Lepas first sms ‘Jg‘ from Alif tu dak p reply sms tu:

Jg? ape tu?

hahahaha…pastu alif reply balik ngan ‘Jgj‘. tu…pastu baru dak p call…haha..klakar tol la budak ni..ntah ape la yang dier tekan2 tu..lepas tu ade lagi dier sms kat member aku ‘Jaja’ plak..hahah..kalau ko dapat sms tu ko jangan rasa pelik lak jaja..tu alif yang bagi tu…hahahah…

Sent box henpon aku...

Sent box henpon aku...

Nape  ‘To many’ tu..sbb belambak2 la nombor ape2 ntah lagi dier tekan kat situ..huu…

p.s: henpon ku buruks…mau tukar la hp kaler pink yg cumil!! tak kesah la tak up to date ke pe ke..aku pon pakai henpon nak msg laki aku and call mak aku jek…hahaaha…

p.p.s: alif lepas baik demam terus pandai merangkak dengan terernya and skang ni dok sebok belajar berdiri..kalau atas tilam mmg berani btol dier..ye la..jatuh tak saket..tp kalau kat lantai pandai jek dier jaga2..aku jek cam risau2 ni..umah kitorang byk perabut yg tajam2 tepi2 ni..

p.p.p.s: alif suke mengutip!!!! tidak!!! tak larat aku nak tengok…sekecik2 benda pon dier nak kutip…kadang tu cam besar semut jek benda alah tu…tu pon dier nak kutip..hailaaaaa….

written by beba

9 thoughts on “Alif pandai hantar sms??!!”

Please let me know what do you think about this post. :D