Alif menang lagi contest..

Alhamdulillah…menang lagi contest..heheh..ni kali ke 3 alif masuk contest tema yang sama tapi kali ni rezeki Alif pulak nak menang Contest Cute Baby in Blue ni..

Hadiah yang bakal alif menangi ialah:

baby in blue contest - hadiah

salah satu dari beg ni akan jadi milik alif!

harap2 la dapat yang oren tu..hehe..sebab yang biru tu Alif dah ade…hadiah gak dlu..masa Alif baru lahir..tapi mana2 pon boleh laaa.. :p Alif tak kesah…hehe..

owh..gambar yang memberi kemenangan kat Alif untuk contest kali ni..

alif cute in blue

semua gambar2 ni di ambil dari blog suziey a.k.a Puan Penganjur…

So dengan ini Alif secara langsungnya layak ke peringkat akhir contest yang di anjurkan untuk merebut:

“GRAND PRIZE FOR FINALE SEASON IS 3D2N FULL PACKAGE @ REDANG/LANGKAWI ISLAND & 70PCS 4R SIZE PHOTO SPONSORED BY MOMGUESS.BLOGSPOT”

 

written by beba

5 thoughts on “Alif menang lagi contest..”

  1. [-suziey-]

    congratulation..hadiah akn di pos hari ni..insyaAllah..good luck for ur finale season 🙂

    p/s: huhu..xde rezeki alif nk dpt yg oren sbb mummy dzakiah dh cop yg oren tu.. 😀
    p/s2: oo org sabah yek..hehe kita nk g sabah end of june ni..bole la suggest sket mane tpt2 menarik kt sana..yg pasti nk g beach..manukan was in my mind:D hiks

    1. beba Post Author

      @mama @mama zharfan @kak yong terima kasih.. 😀

      @suziey thanks.. 😀 hehe..mana2 pon bule..alif ok jek.. :p um..kalau diikotkan bukan orang sabah..tapi duduk kat sabah..hehee..my hubby baru orang sabah..and si alif jugak :p kitorang yang duduk kat sabah ni mana nye nak sampai ke mana2 sangat pon suziey..duduk rumah jek..tempat menarik yg kitorang tau pon same jek agaknye ngan ape yg korang tau..hehee..manukan tu pon kitorang tak pernah lagi sampai.. :p

Please let me know what do you think about this post. :D