Alif in Whiteroom

Cam ada ala2 bunyi Alice in Wonderland tak? hahaha…

Semalam dak p ajak kitorang berphotogedik di white room…tapi timing off sikit daaa…time En. Alif tido biasanya…so semalam tu adalah sangat meletihkan..hahaha…bukan lebih berphotoshoot..tapi dok letih melayan perangai En. Alif…

budak ni kalau ada yang tak selesa cam lapar ke..diaper dah basah ke..ngantuk ke..haaa..bersedialah!! so semalam tu..adalah kombinasi lapar dan mengantuk…so En. Alif adalah super hyper…yang tak boleh dipegang dan diarah2…berjalan2 jek..pastu ikot suke dier la dier nak buat ape…kalau kesemua condition di atas tu takde..En. Alif adalah budak yang sangat baik.. 😀

tak sabar nak tunggu gambar kitorang siap..

dak p ni time2 aku tebal gini baru la sebok ajak berphotoshoot…time aku selim melim( ke selim selam? hahaha) tak nak pulak dier ajak berphotoshoot bagai..so..harap2 laaaaa gambar ku kiut comel meletop..hahahaha….

ni ada gambar Alif di bilik putih yang dak p snap pakai henpon dier jek…kitorang lupe plak angkut camera..tertinggalkan atas meja kat umah..

bergambar di white room studio

photoshoot at white room studio

budak kecik ni ade habit yang suke pakai kasut bapak dier…dier pakai sebelah jek..then merata la dier jalan pakai kasut tu…haahah..kalau pakai 2 belah susah sket nak jalan.. :p

di white roomape yang ni buat?? aku pon tak tau…hahaaha..

nanti bila dah dapat gambar2 kitorang aku cerita panjang kay.. 😀

written by beba

2 thoughts on “Alif in Whiteroom”

    1. beba Post Author

      pips..hari tu aku dah reply..tapi ntah ape jadik ntah..so hari ni baru ade mood nak taip balik..hahaa…

      kat studio apek la ni…hohoh..mmg nice wei…gambar pon cantek2…aku suke gile..kat FB anas dah publish dah pon..tapi kat sini blum ade masa lagi aku nak tunjuk2 sket..hehehe…tp aku recommend la ko gi amik gamba kat situ…bayo RM130/hour gitu..

Please let me know what do you think about this post. :D