Alif dah pandai ber’wiki’ la pulak…

alif-berwiki

Ni lah aktiviti Alif bile dapat hijack laptop mak..huu

Aku pon tatau camne dia bule tau concept wiki ni..takde plak aku ajar dia ke pe.. tetibe tau je.. budak zaman sekarang kot..cepat aje.Lagipon sebab dia pandai baca kan..tu la lagi senang dia buat kerja dia..bukak Wiki hapal la segala characters yang ade dalam cerita2 tu..kadang tengok dia wiki power rangers la..tak pon transformers..

ni semua sebab mak dia restrict dia takle main plants vs zombies unless kalau dia dapat hijack laptop mak and bukak kat FB or dia main kat henpon ayah dia…as for Ben10 dia tengok kadang2 kat TV3 ke NTV7 ke ntah.. Astro aku mmg lock lagi channel Disney XD, Disney channel, Nickelodeon and of course Ceria..mmg takde la aku nak bagi dia tengok Ceria tu..penuh ngan budak2 meloncat2 menyanyi la ape ntah..tak berkenan aku tengok..huu…

Itu je lah.. 😀

written by beba

Please let me know what do you think about this post. :D