Alif dah besar..

Salam semua… 😀

Lamanyaaaa tak update blog.. Banyak gile sebenarnye cerita yang nak diceritakan tapi ntah laa.. memang mood nak update blog ke laut..hehehe..

So untuk warm up post ni just nak letak gambar Alif je.. :p

Alif pakai topi

Nampak mcm dah besarkannn…anyway topi tu pinjam je..sape punye ntah, tak tau pon..hahaha..tapi samada makcik ayong or oyet dia la..sebab kat rumah lama diorang..

Sabtu lepas kitorang meramaikan suasana je. Oyet (adik lelaki aku yang bawah aku si Boem) pindah masuk rumah baru dia kat Kajang 2..3 tingkat kau..mengah acik panjat sampai ke atas..hahaha… diorang dok busy mengemas la tu agaknya..

Ok la..nanti insya Allah update lagi..banyak nak cerita sebenarnye.. :p hehe..

written by beba

2 thoughts on “Alif dah besar..”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>