Alif dah 1 Tahun 2 Bulan; and dah pandai jalan!

Wah..gumbiranya aku…hari ni genaplah En. Alif kita ni berumur 1 tahun 2 bulan..

cam kejap jek masa berlalu..dan En. Alif baru jek semalam tetibe jek terus berdiri and jalan…before this dier cam ade la sket2..ala2 malu2 nak jalan etc..tapi sejak semalam memang dah rajin gile dier berdiri and jalan..dah berani la tu.. 😀 dah sampai seru nak jalan..

semalam sempat record video Alif dalam usaha dier berjalan tu. 😀

hohoho..beshnya..tak sabar nak tunggu Alif betul2 pandai berjalan.. 😀

p.s: sila ignore pakcik yang berkain pelekat tu ye..and yang ntah ape dier buat tu.. :p

p.p.s: kitorang baru jek semalam jugak tengok cerita new moon..hahaha..sangat lambat kay.. :p

written by beba

6 thoughts on “Alif dah 1 Tahun 2 Bulan; and dah pandai jalan!”

  1. aiyeen

    yeye~
    chay o alif chayo

    org berkain pelekat tu tertengok la jugak dah die jadi watak sampingan =P
    ekekek

    alif pasni lari kua masuk umah ek?
    bagi kurus mak alif tanpa perlu berbelanja lebih.(walaupun xdela nampak sgt gemuknye)

    mau picit2 aja si kecik ni
    gerammm

    p/s:mesti anas baca 2nd last paragraph tu die setuju kut huhu

  2. beba Post Author

    @ejaa hahaha..pakcik kain pelekat tu mmg cam menarik perhatian kat tepi tu.. :p bule tahan la new moon..tapi bace buku lagi besh! 😀

    @mama_aiman lama lagi tu baru pandai nak pergi beli aiskrim..heheeh..

    @aiyeen watak sampingan pakcik berkain pelekat..hahaa..si anas dah ketar tu suruh delete..haha..aku dah abes ketepi dah tu amik video..dier yg dok sebok2 nak masuk gak..not my fault la kan.. :p

    @sang ayah takle delete wei.. :p

Please let me know what do you think about this post. :D