Alif buat lawak di malam hari yang sunyi…

Semalam lawak btol laaaaaa…hahahahhaha..mahapkan aku gelak dlu sebelum cerita…hahahaha..

Ceritanya gini…semalam Alif and ayah dah terbongkang awal2 dah..ntah kol 8 malam kot..ayahnye tu tak sempat nak mandi ke pe letih sangat agaknye terus tertido ngan Alif, just pakai towel kuning dier tu jek…

Nak dijadikan cerita…pastu Alif bangun…and dah dalam pukul 12 pagi dah tu aku dok suruh dier tido dier tanak tido2..dah segar lagi la kot..aku plak dok tengok cerita kat TV..cerita ‘Susuk Amanda’..nak kata best sangat tu tak laaaa..tapi cam ntah la..cam nak tengok..cam cite hantu laa..tapi takde la takut pon..dok tergelak mengilai2 jek lebih..

So pastu kang tetibe aku terdengar suara dak p..ingat ke dier nak bangun ke pe…rupenye dak p dok berdiri kat pintu bilik ngan selimut..pelik gak aku memula..pastu tengok Alif…terus cam paham…haahahaahaha…

Ntah camne la Alif dok tarik towel ayah dier tu..aku tengok2 Alif cam dok nak melipat ke ape ke ntah towel kuning ayah dier….hahahaha..pelik2 jek la ko ni Alif oiii~~

Ahh..kelakar tak? ke tak? hahahaa..aku memang fail sket bab bercerita ni.. :p ade paham tak? hehehe..tak paham takpe laa..tapi memang lawak gile la masa kejadian tu..haahahaha..

gelak-buat-lawak

written by beba

Incoming search terms:

  • cerita lawak blue (51)
  • Lawak blue (31)
  • cerita blues (26)

4 thoughts on “Alif buat lawak di malam hari yang sunyi…”

  1. peah

    aku paham….giler ler pervert aliff…..muahahaha…mmg klaka…

    aku tau ms anas dok marah-marah tuh…aliff dlm hati ckp “sape soh ayah tido half naked..padan muka..ingat nak goda mak la tu” sambil melipat tuala tersebut…

    1. beba

      @saly hahaha..yo la..aku pon tak sure la camne nye tu..aku tengok2 jek towel tu dah ade kat dier…hehehe..alif cakap tima kaseh.. 😀

      @peah hahahaa..mana de pervert..sama2 laki pe…hahahahaa…tu klaka tu peah…hahaha..

Please let me know what do you think about this post. :D