Alif ber’fingerpainting’

alif-homemade-fingerpaint

alif sedang berkarya…hehehe..first time alif ber’fingerpainting’ ni..saje jek aku kasi tukar sket aktiviti harian dier..hehehe..mesti boring jek dok umah..

finger paint ni homemade jek..aku wat sendri..aku pakai recipe aku jumpe kat internet..lupe plak kat ne aku sedut..tapi ade aku save kat laptop ni..tapi malas nak carik..hehehe..nnt kalau rajin aku wat post special untuk recipe home made finger paint plak…

mmg tak susah pon..kejap jek buat..sebab aku pilih recipe yang paling simple…

finger paint buat sendiri

ni jek la warna yang ada…colour yang aku beli ade 3 warna jek..merah, hijau and kuning..dok campur2 ntah jadik warne pe jek..kalau ade warna biru mesti cantek…

ber finger painting dengan bersungguh2

ni dah terkangkang dah duduk..pakai diaper jek..hahaha…setengah jalan ber’finger paint’ bule plak dier terkencing..pastu ntah camne plak bule terkeluar dari diaper..aku pon cam pelik gile..

aku ngan Alif jek la berdua-duaan dok menghasilkan masterpiece masing2..hehehe..aku wat 2 keping drawing sheet tu..and alif wat 3..abstact art..hahaha..

best gak..

p.s: hari ni Alif trim rambut lagi..rambut dier cepat betul panjang…huu~~

written by beba

2 thoughts on “Alif ber’fingerpainting’”

Please let me know what do you think about this post. :D