alahai..sunyinye dak kicik takde ni…huuu..

haiyo..baru jek berapa jam tak jumpe en. alif..cam lama beno jek rasanyaa…sunyi jek rasanya..takde sape aku nak marah2kan..hahaha..kalau tak mesti ade jek keja dier yang nak kena tegor…

dok tukar2 channel tv..ternampak plak dibo..ai..teringat lagi kat dak kici tu…

meh layan gambar dak kici jap…

anak kecil ku...

dok tengah enjoy2 main mainan Aiman ni..hehe..sepupu Alif en. Aiman memang banyak permainan..Alif kalau balik kampung, ape lagi..enjoy la mainan banyak2 tu.. 😀

alif baru bangun tido

ni muke dak kecik baru bangun tido..hehee..gambar ni tangkap masa pagi raya..

alif main permainan

dah besar la anak bujang aku ni..hehhe..

sok kitorang nak balik Kajang…so ni pon balik KK kejap, dok buat surat pelepasan aku kat imigresen. dah 2 tahun setengah dok sini still tak buat2 lagi paspot biru..hehehe..so kalau dah lebih 3 bulan kena la gi imigresen wat surat..kalau tak kang tak lepas…huu..

pastu packing2..rasanya dah siap dah…ada la sket2 lagi kot..

pas anas balik kang kitorang gerak balik Klias balik…gi jumpe dak kicik..hohoho..ntah ape la dier buat kat sane..dok main ngan cousin dier si aiman la kot..hohhoho..

owh..skang ni alif cam dah nak start bercakap dah..hohoho..bestnyaa..aku paling suke kalau dier sebut ‘ot tey‘ hahaha..bila dah siap mandi ke…dah siap tukar diaper ke..aku slalu cakap ‘OK’ then dier pon ikot laaa…

kay laaaa…tu jek..tak sabar nak balik..nak jumpe dak dibo…

written by beba

Please let me know what do you think about this post. :D