A Wall just for Alif!! Wall of Creativity..

Alif dah ade wall sendiri..tempat untuk dier mengasah creativity..hahaha..

alif-wall-conteng

siap ayah tulis lagi kat situ…kiranya dengan kebenaran la ni.. 😀 gambar ni aku amik cam dah lama gak..tapi tak buat2 post nye..so skang ni dah bertambah dah hasil seni Alif..

alif's wall of creativity

see..ni la hasilnye..haahaha..tapi best gak main conteng2 dinding ni…mak pon ade gak join skali..haahaha tapi tu lain kali la update perkembangan Alif’s Wall of Creativity ni..

kadang2 Alif lalu kat wall dier ni dier gi la tunjuk2 garisan2 tu and sebut2 warna2 yang dier tau or shapes (aku lukis)…tapi favourite color Alif mmg BLUE la..mana2 nampak jek warna biru mesti cam tunjuk and cakap ‘WU‘ hehehe..Alif’s version of Blue..

buat masa sekarang ni mmg Wall ni jek la yang Alif buat project..Wall lain dier tak usik..so takpe laa..mak Alif pon time kecik2 rajin wat project kat dinding ni..haahaha

dlu masa kat umah lama2 dlu penuh (kat bawah jek) dinding bilik ngan hasil creativity aku..aku cam ade ingat2 lagi dlu aku duduk2 kat depan dinding tu and lukis orang lidi…hahahaa..bile dah besar pon ade gak dlu melukis kat dinding..lukis muke perempuan manga, masa ni form 1 kot…hahaha..pastu dok warna mural kat sekolah lagi..hahaha..tu pon lukis kat dinding gak tu..

p.s: astro ampes…

 

 

written by beba

4 thoughts on “A Wall just for Alif!! Wall of Creativity..”

    1. beba

      @maszmadi hahaha..creative gile tu..haahah..semua abstract garisan2…haahha..

      @nur rosalinda tu la kan…kecik2 wall kat umah jek laa…kalau dah besar kang orang still ber FB lagi bule la dier join ke.. :p

Please let me know what do you think about this post. :D