2 Tahun 2 Bulan 2 Hari…

Dah besar dah anak aku ni…hehehe..tadi baru perasan kat ticker Alif..cam cantek plak nombor…so cam capture screen shot.. ๐Ÿ˜€

alif-2-tahun-2-bulan-2-hari

2-3 hari lepas aku cam baru perasan..nampak cam Alif dah meninggi lagi..badan tu kurus gak laa..keting kecik jek..cuma meninggi jek..tapi pipi dah ade isi gak..best la kalau nak makan pipi…hahaha..

Hari ni cam kurang plak mood nak buat ape2…

Tadi dah godek2 dah sket template..but cam ade lagi sket2 nak kena tambah…tapi benda kecik jek laa..hehe..

Cam nice aku rasa new theme ni..pakai warna pink, putih and hitam..rasanya before this aku tak pernah buat lagi warna gini…

Tu jek laa..nnt dah datang mood balik baru update lagi.. ๐Ÿ˜€

written by beba

4 thoughts on “2 Tahun 2 Bulan 2 Hari…”

    1. beba Post Author

      @nUR_rOsALiNdA hehehe..saje2 jek..cam ade mood nak tukar plak..kasi cerah sket..before this kelabu jek tengok..hahaha..

      @jaja-binx hehe..yup..sihat jek dier..dier ni cam ayah dier dlu..kalau tengok gambar lama2 anas pon mmg kurus jek..kaki kecik..hahaha..nnt aku nak scan la gambar2 lama anas..letak sini..ade tu mmg lebih kurang jek cam alif…hehe.. ๐Ÿ˜€

Please let me know what do you think about this post. :D