Adam berlatih berjalan.

Laju betul rasanya masa berlalu. Dah pon 11 bulan budak kecik, anak bongsu aku ni. Sejak semalam aku tengok dia dah pandai berdiri sendiri without support. Hebat!

Hahaha. Mak mesti la banggakan dengan anak sendiri. Siapa lagi nak bangga. Ni ada la gambar sikit. Tapi semua pon lighting ke laut, dah tu kena zoom dari jauh pulak tu. Kalau dekat-dekat dia tau kita nak ambil gambar nanti dia sebok lak nak datang kat kita. Jadinya mak jadi paparazi ambil gambar dari jauh senyap-senyap ^_^;

Sempat la juga aku rekod video dia berlatih, senyap-senyap juga, tapi akhirnya kantoi juga. ^_^;

Sekian laporan Mak Adam dari Sabah, Negeri di Bawah Bayu. Mihmihmih.

p.s: Ntah bila lah nak tukar template blog ni. Hahaha. Dok sebok buat benda lain pula sekarang ni. Hobi baru masih panas-panas gitu. Kat FB memang dah ada dah cerita. Tapi tu lah. Blog ni dah lama bersawangkan. InsyaAllah, aku cuba semula untuk merajinkan diri update di sini.

written by beba

Please let me know what do you think about this post. :D